Guest Book

You can leave your comment here about my blog also if you have any special recipe request for me to make. Or even just questions about food / recipes. Please do not hesitate.

And thank you for stopping by :)

 

Ridha

^.^

105 Comments

    • mrs ds kitchen says:

      Ada teh. Butuh segera atau bisa sabar menanti? Soalnya ga ada dimenuku minggu ini. Klo mau aku masukin dimenu buat minggu depan.
      Btw, klo disini ada produk2 yang lactose n gluten free juga :)

  1. Mbak Ridha, aku intip kesini karena liat postingannya di UrbanMama Forum hehehehehe…. Mba Ridha ayooo cerita-cerita tentang swedia dong di blog mamasejagat.wordpress.com … blog iseng-iseng aja sih mba hehehehe, let me know kalo berminat ya mba, blom punya kontributor dari swedia :P

  2. Great site you have here, Mrs. D. I’ll be a regular visitor to get inspiration for what to cook for my family. I love Indonesian food and it is always great to be able to make them at home.

    • Mrs. D says:

      You’re very welcome to come back anytime :)
      I’m guessing that it should be easy for you to get Indonesian food over there, eh? :D

  3. bebe says:

    Hallo… waaah resepnya enak2 nih kayaknya… Akhirnya ketemu juga blogger indo di Swedia.. ^^ Btw, aku juga ngintip blog suaminya.. huaaaah.. bagus2 banget fotonya.. Semoga suatu hari kita bisa ketemuan ya..

    Salam kenal lagi

    • Mrs. D says:

      Makasiiiiiiih.. cuman buat bank resep keluarga aja kok. Ternyata kita tinggalnya lumayan jauh ya..
      Salam kenal lagi juga.. panggil Ridha aja ya :)

  4. Nova says:

    halo ridha, salam kenal. blognya keren banget! kapan2 boleh nyontek resepnya ya. :)
    btw, ridha asalnya dari kalsel ya? (abis baca komen diatas ada bahasa banjarnya.. hehe) :D

  5. [en]emy says:

    Halo Ridha,
    Salam kenal, aku emy.
    Main-main ke sini karena lihat komen-komen kamu di blog Bebe.
    Karena sekarang aku lagi pengin belajar masak, jadinya seneng liat resep2.
    Walaupun baru sebatas liat-liat doang, belum pede bikin. Ahahhaaha.
    Baru nyoba masakan simple2 aja.

    • Mrs. D says:

      Halo Emy,
      salam kenal juga. hihihi… dasar tukang komen nih emang diriku :D
      Ayo masak2.. rata2 sih klo menurut aku yah, resep yang aku tulis pada simple2 banget kok. malah kadang yang ribet dibikin simple ajah *pemalas* hahaha…
      sering2 mampir ya :P :)

    • Mrs. D says:

      Halo Mba (ato Ibu yah?)
      Makasih udah mampir.. aku juga seneng mampir, liat resep2nya mantep deh :)

      salam sayang balik ^^

  6. ichyfitri says:

    Hai mbak Ridha, salam kenal ya :D
    sering mampir ke blognya mbak Bebe, terus nyangkut disini deh..hehehe..
    aku izin blogroll yaa..buat contekan resep kalo lagi mau masak, tapi kayaknya sementara dilirik-lirik dulu..mudah2an rasa malasnya cepat pergi jadi beneran nyobain resep2nya mbak Ridha *emang dasar anak pemalas sih ini* :p

    • Ridha says:

      Salam kenal juga Fitri (atau Ichy?) hehehe :D
      Silahkan sekali.. kebanyakan resep sederhana aja kok, soalnya yang disini kan tukang masak pemalas juga, jadi masak pasti seadanya aja.. hihihi.. ^.^

    • Ridha says:

      Hey, you have a very nice blog yourself. Great pictures too and those look better than mine :p
      Only the basic camera. Nikon d3000 and hubby took all the pictures, I don’t really have any interest in photography :D
      You can of course visit my hubby’s blog, I have the link in my blogroll. He took nice macro and portrait photos

  7. and.i.try says:

    Hai Mbak Ridha, salah bener ya aku lagi bulan puasa mampir mampir ke sini huhuhuhu…. Mbak, mau tanya dong, pernah/ada rencana coba buat cupcake dengan rasa kiwi nggak? Entah di cakenya sendiri atau di toppingnya. Aku juga belum kebayang ehehehe…

    • Ridha says:

      Halo juga :)
      Hehehe.. gpp dong, kan cobaan buat nguatin iman.. tsaaaaah..
      Hmm… belum pernah kepikiran sih? Emangnya kenapa? Suka kiwi kah?
      Klo mau ntar dicariin resepnya, tapi beru bisa abis lebaran yah. soalnya puasa gini ntar ga ada yang makan kuenya :D

  8. Ummu naufal says:

    Asslm. Mb ridha i love the colour of your blog…ang of couse the marvalous pict of your recipes..!! Btw are you ” urang banjar kalsel?? My hubby is too.. Keep sharing your lovely recipes ok

    • Ridha says:

      Walaikumslm Ummu Naufal :)
      Panggil Ridha ada mba. Hehehe.. Nenek dari ibu yang asal kalsel, klo sy sendiri lahir besar di balikpapan. Tapi klo sama keluarga dari ibu masih sering ngobrol pke bahasa banjar. terutama nenek sy yang ga bisa bhs indo.. hehehe..
      Makasih udah mampir ya mba :)

  9. siti says:

    hai Mbak Ridha, izin follow blog nya, keren untuk belajar masak jika ada waktu, tadi nemu di koment blognya Bebe… semoga resep2nya bisa aku coba deh kapan-kapan…

  10. Jhuls says:

    HI, Ridha. I’ve just come across WordPress Reader that lead me to your blog. I find your blog very nice and you have an amazing photos and recipes, too. I would like to try some of the Indonesian dishes you have here, hoping that the ingredients are easy to find. :D Anyway, happy cooking and happy blogging!

    • Ridha says:

      Thank you for stopping by. These recipes are just simple foods I cooked for my family. I hope you can try some recipes sometime and tell me about the result. I’d like to know about it.
      You’re very welcome to comeback here anytime :)

  11. Tia says:

    Hi Ridha, I was searching for indonesian comport foods and your blog came up, which I am glad I found it :) I am too from Indonesia my husband is from California and live here in U.S for almost 11 years. Sometime I or I should say all the time :) need Indonesian comport food and you have a lot of recipe that i was looking for and is easy to follow and the pictures are beautiful. I love your blog..keep up the great work and thank you for sharing.

  12. mariesundin says:

    It is noticeable that there is a great number of tasty recipes on your site and we would like to suggest you to have a look at the Top Food Blog section on our site, the http://www.mytaste.com

    myTaste is a social platform for foodies and blogs/sites owners like you and it helps to reach more people, get more visibility on the web and share/save recipes. Some of the top food blogs receive 20,000 visitors from us on a weekly basis.

    To add your blog to the Top Food Blog list just follow the link http://www.mytaste.com/top-food-blogs

    If you have any questions please don’t hesitate to contact us at
    info@mytaste.com

    Kind regards
    Marie

  13. popoppi says:

    Dear Mbak Ridha, salam kenal.
    Saya Iffa. Baru saja memperkenalkan diri di Urban Mama lalu mampir di blog ini :)
    Senang berkunjung kemari. Semoga sukses dan bahagia selalu untuk mbak Ridha dan keluarga.

  14. Nina says:

    Hi Ridha,
    I used to live in Stockholm some 15 years ago, there somebody (obviously she’s a Swed) gave me a nice yet very easy to make chocolate cake, and normally they eat it as an afters with ice cream. I lost that recipe long time ago, do you have any knowledge about it, as I presume this dessert is quite common and popular among the local?

    By the way, your food blog ROCK! :)
    Nina

    • Hmm.. Unfortunately everytime I visit my husband’s family, they always made other type of desserts (mostly mousse or pie). But I think I know which one you mean. Too bad I’ve never eaten or tried to make it before, though. I’ll post the recipe when I have time to try it out.
      Thank you for stopping by…
      Salam kenal ^^

  15. Hi Ridha,

    I just found your blog today when I was searching for Halal Okonomiyaki sauce. I saw you’re mentioning a few that you’re using the Bulldog Tonkatsu sauce so I made a little research on the ingredients. I finally found this picture, the English ingredient list for the sauce and it stated that the vinegar used was made from alcohol and it’s not halal to eat. I hope you can fix the info with some of your blog readers. I just wanted to help my fellow Muslims, that’s all.

    • Hi Ashihana, thanks for you info. I never mentioned about it halal (I reread the post several times). But I must have missed the alcohol part when I read the ingredients. Because this is also a recommendation from a muslim friend live in Japan. Anyway, thank you again for your info. I’ll be more careful next time.

Share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 4,766 other followers