Appetizer, Kids Food, Snack
Comments 16

Chicken Wrap

Who doesn’t eat fast food? I don’t like it that much now after I have my daughter. And we rarely eating out too. I make my own fast food most of the time when I don’t feel like cooking. But there’s this one fast food that I like the most (you know.. the one got famous because of their chickens :D) unfortunately they don’t have it here. How sad. The closest one I can find is in Copenhagen, Denmark. Wwwwweeeew,, expensive chicken πŸ˜›

So if you know the brand I’m talking about, I assume you knew that they have something called twister. Which is chicken wrapped in tortilla.

That’s what I was craving for. I made this chicken wrap to save lots of money and time to travel for 4 hours to Copenhagen just to eat chicken wrap. The result… not so bad.. It’s not the same of course, but it was satisfying enough.

I made the chicken using my mum’s recipe for fried chicken. But I only use chicken breasts. Better if you marinate the chicken over night.

Ingredients:

  • fried chicken breasts
  • lettuce
  • sliced cucumber
  • sliced tomato
  • sliced radish
  • flour tortilla

 

for the sauce

  • 5 tbsp mayo
  • 1 tbsp tomato ketchup
  • 1 tbsp tabasco suace (depending how you like it)

 

How to:

  • Mix the ingredients for the suace in a Β bowl. Stir well.
  • To assemble. take 1 tortilla, spread some sauce in the middle, take some lettuce, tomato, cucumber and radish. Place chicken on top of the salads. Wrap it. Enjoy.

 

This can be a great party snack too. Just prepare the ingredients and your guests can make themselves a wrap. Less work for you πŸ˜€

Advertisements

16 Comments

    • beti lah ya.. hehehe… klo quesadilla kan masih di toast lagi biar kejunya meleleh… gini dah nasib klo ga ada fast food ayam itu.. klo kangen langsung bikin kanker *hiks* 😦

      • Chita says

        Sukurnya kamu pinter masak Ridha, jadi kalo pingin aammaann… Hihihi… πŸ˜€

      • Bukan pinter, Chit, tapi emang harus dipinter2in.. klo ga wadaaaaw… langsung kanker dah.. hahahaha πŸ˜€

  1. randompeps says

    emang deh ah tangan malaikat ga ada yang bisa nandingin *nangis berember ember* secara masak telor ceplok aja sering ga bener πŸ˜†

    • aaaawwwwwww… sampe segitunya peps.. hihihi… biasa aja kok *sok modest* πŸ˜›
      telor ceplok sering ga bener tapi klo omelet jagonya yah.. hihihi πŸ˜€

      • randompeps says

        omelet gampang Dha, kalo ceplok itu kan telornya ga dikocok jadi untuk menghasilkan lingkaran sempurna susahnya minta ampun *halah curcol* πŸ˜†

      • Ridha says

        wakakaka… ngono toh… ga usah lingkaran sempurnya klo gitu.. bentuk hati juga boleh kok πŸ˜‰

      • randompeps says

        yaaaaa itu gimana lagi bikinnya bisa bentuk hati πŸ™„ wong lingkaran aja ga becus ridha ridha kepiye toh nduk.

      • Ridha says

        wakakaka…. klo gitu abstrak aja dah lebih keliatan seninya *maksa* πŸ˜›

  2. salam kenal mbak ridha,
    untuk tortilla nya pake merk apa mbak ?
    aku pake casa fiesta koq seringnya robek ya mbak ? padal udah diangetin dulu πŸ™‚

    • Hmm… merk terserah aja sih mba.. tergantung belanja dimana soalnya sama aja.. hehehe…
      kok bisa robek ya? sy diangetin di oven micro aja, ga diangetin juga ga pernah robek. mungkin terlalu lama kali mba, jadi udah agak kering jadi robek…

      • heheheeeee….
        ternyata pengaruh ya mbak antara lama tidaknya si tortilla itu ?
        iya siih… memang sudah agak lama.. 😦
        brarti bukan karena merk-nya yang menentukan ‘kelenturan’ si tortilla ya mbak 😦

      • hehehe.. iya mba… apalagi klo udah lama kena udara jadi kering dia…
        kayanya bikin sendiri gampang deh.. hmm… mungkin kudu dicoba wiken ini teh jadi tantangan buat diri sendiri… hehehe πŸ˜€

    • Ga ada mba, belum pernah nyoba juga, tapi coba aja google, banyak kok. Nnti klo sy udah cobain pasti di post πŸ™‚

A nice comment will make my day ^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s